Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Crema carsolina
- 200 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 500 g di latte intero
- 65 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 25 g di vino bianco secco
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1000 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2282.8 kJ / 545.6 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 54.9 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 145.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min.
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Pane cicci
4 godz. 30 min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min