Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 45 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di acqua, fredda
- 15 g di latte
- 20 g di zucchero
- 75 g di ricotta fresca ben scolata
- 100 g di passata di pomodoro
- 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 7 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 9605 kJ / 2296 kcal
- Protein
- 61.5 g
- Karbonhidrat
- 370.3 g
- Yağ
- 73.4 g
- Doymuş Yağ
- 15.1 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 2989.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taralli alle cipolle
3h 30min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10 Std. 30 Min
Brioche vegana con frutta secca
2h
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Hummus ai pomodorini
1h
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Cracker al farro
2h
Pane all'acqua
4 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Focaccia millebolle
28h