Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 5717 kJ / 1366 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 132.3 g
- Doymuş Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 1943.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa frantoiana
45min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3hod.
Pesto mandorle e basilico
10min
Rustici alla scarola
10h
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min