Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

4.8 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 portions

Malzemeler

  • yellow onion cut into quarters
    7 oz
  • garlic cloves
    4
  • pancetta cubed
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • carrot diced (approx. 1 carrot)
    3 oz
  • tomato purée (concentrated)
    14 oz
  • fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
    4 sprigs
  • balsamic vinegar
    ½ oz
  • beef stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • ground beef
    16 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • squid ink pasta (see Tip)
    8 oz
  • cherry tomatoes cut into halves
    9 oz
  • black lentils canned, drained
    14 oz
  • grated Parmesan cheese (isteğe bağlı) to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1522.5 mg
Protein 56.5 g
Kalori 2729.1 kJ / 649.8 kcal
Yağ 27.4 g
Lif 17.3 g
Doymuş Yağ 9.8 g
Karbonhidrat 35.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...