Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 2028 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Angel Berry Trifle
30 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Beet Hummus
20 Min
Peeler Warm Potato Salad
45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Beef Stroganoff
1h
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Butter Chicken
4h 5min
Moussaka
2h 20 min