Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 820 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta
5 godz. 50 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Tarte aux framboises
1 Std. 20 Min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min