Cihazlar ve Aksesuarlar
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 10 dk
4 porties
Malzemeler
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1411 mg
Protein
18.3 g
Kalori
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Yağ
32 g
Lif
10.8 g
Doymuş Yağ
13 g
Karbonhidrat
17.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
De Friend® in de zomer
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Değerlendirme yok
Hummus
5 dk
Tarbot in champagnesaus
Değerlendirme yok
Pulled barbecue jackfruit
25 dk
Rabarber, gember en citroen risotto
Değerlendirme yok
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Değerlendirme yok
Risotto met Parmezaanse kaas
40 dk
Citroenslush met champagne
10 dk
Gevulde veggieslakken
45 dk
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Değerlendirme yok
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Değerlendirme yok
Groene bron
10 dk