
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 50 g de Sbrinz en morceaux (2 cm)
- ½ citron zeste prélevé à l’économe
- 550 g de poireaux en morceaux (3 cm)
- 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
- 450 g d'eau
- 300 g de crème entière
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 613 kcal / 2543 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 32 g
- Karbonhidrat
- 62 g