Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 50 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- ½ citron, zeste prélevé à l’économe
- 550 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
- 450 g d'eau
- 300 g de crème entière
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30min
Macaronis du chalet
45min
Risotto aux carottes et endives
40min
Gratin de cornettes
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Tagliolini à la courge
1h 20 min
Risotto alle cinque P
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot de riz à la tomate
30min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto à la courge
35 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min