Uyumlu sürümler
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 150 g di acqua
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 200 g di ricotta fresca
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
Terminare la preparazione
- 250 g di salsa di pomodoro
- 300 g di mozzarella a dadini (1 cm)
- 1500 g di olio per frittura
- 100 g di rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2000.6 kJ / 478.1 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 53.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pettole pugliesi
3h
Panzerotti
5 Std.
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Cartellate
1h 5min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Panzerottini TM6
4h
Focaccia barese TM6
4h
Pucce
7h
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min