Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia
6 godz.
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Fiocchi di neve
5 godz.
Impasto base per pane
1h
Pane all'acqua
4h
Focaccia a bastone
5 godz.
Panini croccanti
24 Std.
Pandoro TM6
15h 15min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.
Focaccia millebolle
28 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.