Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15h 15min
Cornetto di Matera
4h 30 min
Michetta (TM6)
6h 30min
La colomba perfetta
7 Std.
Mezzelune ripiene
1h 30min
Colomba
9 Std.
Impasto base per pane
1h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Maritozzi
11h