Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 1500 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 80 g di strutto (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Provolone, a cubetti
- 150 g di salame napoletano, a cubetti
- 150 g di formaggio primo sale, a cubetti
- 150 g di coppa di maiale (capocollo), a cubetti
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 39.8 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1116.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Migliaccio
1h 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Pizza rustica lucana
1h 15min
Pastiera fiori d'arancio
12j
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Pastiera
15 Std.
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Tortano speck e fontina
2h
Pizza di scarola
3h 30min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min