Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 500 - 800 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 82 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Ryba w papilotach z plastrami warzyw (TM5)
1h
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego), risotto z burakiem i trawą cytrynową
2 Std. 10 Min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Fasolka szparagowa z gremolatą
35min