Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 82 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Rumienienie cukinii
20min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 Min
Karkówka jagnięca (sous-vide) z sosem tahini i olejem miętowym (z osłoną noża miksującego)
13h
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Fasolka szparagowa z gremolatą
35min