Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen

Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porties

Malzemeler

  • verse peterselie enkel de bladeren
    5 takjes
  • water
    750 g
  • nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    700 g
  • uien gehalveerd
    80 g
  • boter
    50 g
  • witte wijn
    50 g
  • verse champignons in schijfjes (1 cm)
    500 g
  • groentebouillonpasta
    1 el
  • zout naar eigen smaak
    1 ½ tl
  • olijfolie
    8 el
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¾ tl
  • teentjes knoflook lichtjes geplet
    5
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    4 takjes
  • maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water
    2 el
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 911.6 mg
Protein 8.9 g
Kalori 2580.4 kJ / 616.7 kcal
Yağ 46.9 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 16.1 g
Karbonhidrat 42.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...