Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 克 長糯米 ,洗淨,瀝乾
- 120 克 水
燒賣皮
- 145 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 200 克 中筋麵粉
餡料
- 2 朵 乾香菇
- 200 克 水
- 10 克 蝦米 ,洗淨,瀝乾
- 1 大匙 油
- 75 克 豬絞肉 ,細絞
- 1 茶匙 香麻油
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 10 克 油蔥酥
製作燒賣
- 油 ,少許,抹油用
- 麵粉 ,少許,灑粉用
- 500 克 水
- 30 顆 青豆 (新鮮或冷凍)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 個
- Kalori
- 7157 kJ / 1712.2 kcal
- Protein
- 55.7 g
- Karbonhidrat
- 257.7 g
- Yağ
- 47.9 g
- Doymuş Yağ
- 111 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 2947.2 mg