珍珠燒賣

珍珠燒賣

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
30 個

Malzemeler

  • 長糯米 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 120 克
燒賣皮
  • 145 克
  • ½ 茶匙
  • 中筋麵粉
    200 克
餡料
  • 乾香菇
    2 朵
  • 200 克
  • 蝦米 洗淨,瀝乾
    10 克
  • 1 大匙
  • 豬絞肉 細絞
    75 克
  • 香麻油
    1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 油蔥酥
    10 克
製作燒賣
  • 少許,抹油用
  • 麵粉 少許,灑粉用
  • 500 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    30 顆

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 30 個

Sodyum 2947.2 mg
Protein 55.7 g
Kalori 7157 kJ / 1712.2 kcal
Yağ 47.9 g
Lif 8.7 g
Doymuş Yağ 111 g
Karbonhidrat 257.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...