Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
鍋貼皮
- 160 克 中筋麵粉
- 75 - 85 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
內餡
- 20 克 蔥 ,切段(約2公分)
- 15 克 薑 ,切片
- 120 克 高麗菜葉 ,切塊(約3公分)
- 250 克 豬絞肉
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 3 茶匙 白芝麻油
菜肉鍋貼
- 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
- 20 克 水 ,多備一些黏麵皮用
- 1 大匙 油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 242.7 kJ / 58 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.2 g