Cihazlar ve Aksesuarlar
麻油海鮮冬粉湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
白芝麻油1 大匙
-
薑 切片10 克
-
海鮮高湯600 克
-
草蝦 剪去鬚腳,去除腸泥4 隻
-
透抽 清洗去除內臟,切圈80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
韭菜 切段(約3公分)50 克
-
蚵仔80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
柴魚片½ 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
17 g
Kalori
820 kJ /
199 kcal
Yağ
8 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
30 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI美味廚房
11 Tarif
Tayvan
Tayvan
舒心饗宴
24 Tarif
Tayvan
Tayvan