Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式辣醬牛燉飯
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
牛五花肉片150 克
-
白芝麻1 茶匙
-
韓國辣椒醬30 克
-
糖1 茶匙
-
油50 克
-
洋蔥50 克
-
蒜頭20 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
雞高湯250 克
-
黃豆芽 捏去頭尾、切段(約2公分)40 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19 g
Kalori
3166.5 kJ /
756.5 kcal
Yağ
56.5 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
輕鬆學做燉飯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan