Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 克 水
- 350 克 雞胸肉 ,切片(厚約1公分)
- 50 克 寬冬粉 ,泡軟後以剪刀剪段備用)
- 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 800 克 冰水 (冰鎮用)
醬汁
- 70 克 芝麻醬 (白芝麻醬)
- 40 克 水
- 35 克 蒜頭
- 30 克 白醋
- 20 克 醬油
- 10 克 糖
- 10 克 麻辣油
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切段
- 100 克 小黃瓜 ,切絲
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1810.9 kJ / 433.2 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 2.6 g