凉拌五花肉

凉拌五花肉

4.9 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1000 克
  • 打结
    1 根
  • 3 片
  • 青花椒油 (约1平茶匙)
    2 克
  • 料酒
    50 克
  • 带皮五花肉 切8-9厘米长,4-5厘米宽
    450 克
  • 冷水 提前准备凉白开
  • 蒜头
    20 克
  • 花椒粉 (约1平茶匙)
    2 克
  • 1 小撮
  • 生抽
    20 克
  • 麻油
    5 克
  • 花椒油
    10 克
  • 10 克
  • 油辣子
    30 克
  • 香菜 切末
    4 - 5 根
  • 切末
    3 - 4 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 438.7 mg
Protein 16.9 g
Kalori 2081.8 kJ / 498 kcal
Yağ 43.6 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 7.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...