Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 条 鲈鱼 ,约350克,去骨去皮切丝
- ¼ 个 蛋清
- 5 克 料酒
- 15 克 水
- 10 克 玉米淀粉
- 10 克 油
- 5 克 姜 ,切丝
- 65 克 新鲜冬笋 ,切丝
- 20 克 火腿片 ,切丝
- 3 朵 新鲜香菇 ,切丝
- 6 - 7 朵 新鲜黑木耳 ,切丝
- 800 克 鸡高汤
- 1 小撮 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 盐
- 1 汤匙 醋
- 2 个 蛋黄 ,调匀
- 10 克 香菜 ,切末
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1083.7 kJ / 259 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 4.1 g