Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
炖牛腱肉
- 40 克 油
- 500 克 牛腱肉 ,切大块,5-6厘米
- 160 克 五花培根肉块 ,切丁,1厘米
- 150 克 胡萝卜 ,切小段,1厘米
- 160 克 洋葱 ,切角后切块
- 90 克 西芹 ,切小段,1厘米
- 30 克 面粉
- 200 克 黑啤
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 5 - 10 克 新鲜百里香叶
- 2 片 干月桂叶
-
1
茶匙 肉高汤酱
veya 1 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水) - 450 克 水
- 30 克 番茄泥
- 20 克 红酒醋
土豆卷心菜泥
- 150 克 卷心菜 ,切块,3厘米
- 1000 克 水
- 1 ½ 茶匙 盐
- 500 克 粉质土豆 ,去皮,切块,2-3厘米
- 150 克 牛奶
- 50 克 黄油 ,切块
- ¼ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3366 kJ / 804 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 1524 mg