Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蒸肉粉
- 150 克 米, 洗净沥干
粉蒸肉
- 500 克 五花肉, 洗净切大片(厚约5毫米)
- 2 个 八角
- 10 个 干红辣椒, 切碎
- 1 茶匙 花椒
- 1 茶匙 料酒
- 2 汤匙 红腐乳
- 1 汤匙 甜面酱
- 1 茶匙 老抽
- 1 茶匙 生抽
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 辣豆瓣酱, 例如:郫县豆瓣酱
-
300
克 番薯, 去皮,切块
veya 300 克 马铃薯, 去皮,切块 - 1500 克 水, 蒸煮用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2.8 g