腐竹牛肉煲

腐竹牛肉煲

5.0 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 47 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    30 克
  • 沙茶酱
    80 克
  • 蚝油
    20 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    3 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 15 克
  • 切块
    15 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 400 克
  • 腐竹 新鲜的
    250 克
  • 花生酱
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 香菜 切段
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1026.3 mg
Protein 53.3 g
Kalori 2792.4 kJ / 667.4 kcal
Yağ 46.9 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 6.6 g
Karbonhidrat 18.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...