白萝卜丝牛肉汤

白萝卜丝牛肉汤

5.0 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度
    1000 克
  • 牛肉高汤块
    1 块
  • 5 克
  • 1300 克
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    3 克
  • 切片
    20 克
  • 菲力牛排 切成薄片(约1-2毫米)
    300 克
  • 鱼露
    10 克
  • 香菜 切碎
    10 克
  • 切葱花
    10 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 青柠
    1 片
  • 新鲜豆芽
    100 克
  • 新鲜辣椒 ,切成薄片
    适量
  • 辣椒酱 (isteğe bağlı)
    2 茶匙
  • 海鲜酱 (isteğe bağlı)
    2 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1488.8 mg
Protein 18.5 g
Kalori 1013.1 kJ / 242.2 kcal
Yağ 11.8 g
Lif 6.6 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 17.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...