Cihazlar ve Aksesuarlar
昂刺鱼豆腐汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
油20 克
-
昂刺鱼 三条300 克
-
料酒30 克
-
盐 约½茶匙3 - 4 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 小撮
-
沸水550 克
-
老豆腐 切小块200 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
851.3 mg
Protein
38.8 g
Kalori
1790.1 kJ /
427.9 kcal
Yağ
28.2 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
5.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常鱼类料理
5 Tarif
Çin
Çin