Cihazlar ve Aksesuarlar
焗烤花椰菜飯
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
白花椰菜,取小朵800 克
-
油30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料 (isteğe bağlı)¼ 茶匙
-
起司絲70 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
3030.3 mg
Protein
24.7 g
Kalori
1879.1 kJ /
449.6 kcal
Yağ
32 g
Lif
8.4 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
18.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI新煮意
5 Tarif
Tayvan
Tayvan