Cihazlar ve Aksesuarlar
牡蠣炊飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
嫩薑15 克
-
蚵仔 (牡蠣)300 克
-
蠔油20 克
-
味醂5 克
-
清酒15 克
-
水650 克
-
乾香菇 泡軟切片10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
蒜苗 切絲20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
813.8 mg
Protein
23.3 g
Kalori
2016.4 kJ /
482.4 kcal
Yağ
3.2 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
82.4 g
Karbonhidrat
94.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味 • 炊飯
10 Tarif
Tayvan
Tayvan