Cihazlar ve Aksesuarlar
日式溏心蛋
Hazırlık 30 dk
Toplam 24sa 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
醬油90 克
-
清酒90 克
-
味醂90 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
蛋6 顆
-
水 至和主鍋內的的1 公升指示線水平
-
冰塊水
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 人份
Sodyum
5415.9 mg
Protein
49.8 g
Kalori
3256.1 kJ /
778.2 kcal
Yağ
31.9 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
10.3 g
Karbonhidrat
20.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
健康小食蛋料理
8 Tarif
Tayvan
Tayvan
小美入門
15 Tarif
Tayvan
Tayvan
自製英雄
10 Tarif
Tayvan
Tayvan