Cihazlar ve Aksesuarlar
匈牙利燉牛肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 5 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
牛肩肉 切塊(約4公分)400 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)300 克
-
蒜頭 (整粒)10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾月桂葉1 片
-
紅酒50 克
-
蕃茄糊20 克
-
水200 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
386.4 mg
Protein
37.4 g
Kalori
2751.1 kJ /
658.2 kcal
Yağ
41.7 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
16.4 g
Karbonhidrat
33.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan