匈牙利燉牛肉

匈牙利燉牛肉

4.3 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 5 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 牛肩肉 切塊(約4公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 (整粒)
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 紅酒
    50 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 200 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 386.4 mg
Protein 37.4 g
Kalori 2751.1 kJ / 658.2 kcal
Yağ 41.7 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 16.4 g
Karbonhidrat 33.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...