港式酸辣湯

港式酸辣湯

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 高湯 (大骨或雞高湯)
    1200 克
  • 豆腐 切細條(約0.5公分)
    100 克
  • 竹筍 切絲
    50 克
  • 豬肉絲
    50 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    50 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 地瓜粉 先與2大匙水調勻
    30 克
  • 先與1大匙水調勻
    1 顆
  • 梅林辣醬油
    40 克
  • 白醋
    70 克
  • 青蔥 切蔥花
    10 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12 g
Kalori 735.7 kJ / 176 kcal
Yağ 4 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 25.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...