Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di verdure miste a pezzi o ritagli di verdura (es. bucce di carote, sedano)
- 2 cipolla, con la buccia, a metà
- 100 g di funghi freschi a pezzi
- 2 - 4 spicchi di aglio, con la buccia
- 2 - 4 di foglie di alloro secche
- 20 grani di pepe nero
- 4 rametti di timo fresco, interi
- 4 rametti di rosmarino fresco, interi
- 3000 g di acqua
- 4 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 3000 g
- Kalori
- 1239 kJ / 296 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 51.9 g
- Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 23.3 g
- Sodyum
- 8930.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille di verdure
1h
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2u. 30min
Sogliola al vapore con verdurine
30min
Broéto chioggiotto
1h 10min
Char siu bao buns con carote all'aceto
4h
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15 min.
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Brodo di manzo
3 godz. 50 min
Brodo vegetale
1h
Brodo di gallina
4h 10 min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1h