Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fettuccine
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo all'abruzzese
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 - 100 g di cipolla bianca, a piacere, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2373.2 kJ / 567.2 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 925.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso
1h
Penne alla Norcina
45min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Sugo all'amatriciana
50min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1h
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30min
Lenticchie e salsiccia
2h 55min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Tozzetti
1 Std. 30 Min