Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di tonno fresco, 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio, pulito e a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min