Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 13.7 g
- Yağ
- 75.3 g
- Doymuş Yağ
- 36.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 739.2 mg
Alternatif tarifler
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1h
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Sautè di cozze e vongole
40min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Pepata di cozze
45min
Paella de marisco
1h 20min
Pepata di cozze
55 min.
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min