Uyumlu sürümler
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
veya vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1245 mg
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Pulled Pork Burgers
4h 50 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 Std. 40 Min
Avocado Butter
10min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min