Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 632.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella (TM6)
15 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Besciamella
15 Min
Panini centrotavola
4 Std. 15 Min
Frittelle di cernia allo zenzero
35 Min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5j
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min