Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone, la scorza (senza la parte bianca)
veya ½ stecca di vaniglia, i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1528.8 kJ / 365.4 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 53.1 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 110.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schiacciata fiorentina
50 min
Schiacciata con l'uva
2h
Bicchierini ricotta e amarene
20 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Panforte
1h
Gnudi toscani
40 min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pan co' Santi
7ωρ.
Zuppa inglese
6h
Castagnaccio
1h