Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone, la scorza (senza la parte bianca)
veya ½ stecca di vaniglia, i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1528.8 kJ / 365.4 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 53.1 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 110.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnaccio
1 Std.
Gnudi toscani
40min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pappa al pomodoro
35 Min
Cammelli della Befana
2h 30min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Pan co' Santi
7h
Crème brûlée portoghese
30 Min
Panforte
1 Std.
Paté di fegatini
30 Min
Torta di riso carrarina
3h 10min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min