
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di paprica
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio schiacciato
- 2 pizzichi di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g succo di limone
- 120 g di carote in bastoncini (0.5 x 5 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette sottili (0.5 cm)
- 80 g di peperone verde in bastoncini (0.5 x 5 cm)
- 80 g di peperone rosso in bastoncini (0.5 x 5 cm)
- 15 g di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di prezzemolo fresco le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 281 kcal / 1177 kJ
- Protein
- 25 g
- Yağ
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Lif
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Sodyum
- 594 mg