Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di castagne secche sbucciate
- 1500 g acqua
- 5 g di sale grosso
- 25 g di burro
- 1 cucchiaio di miele
- fette di lardo, a piacere
- fette di pane nero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 884.9 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 0.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Semolino dolce
1h
Zabaione (TM6)
15min
Castagne lesse
55 Min
Zabaione
15min
Caramello fango
20min
Castagne al Rum
1440sa 40 dk
Tonno di coniglio
48 Std.
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50 min
Mini bonet
2 Std.
Bonèt
2 Std.