Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di castagne secche sbucciate
- 1500 g acqua
- 5 g di sale grosso
- 25 g di burro
- 1 cucchiaio di miele
- fette di lardo, a piacere
- fette di pane nero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 884.9 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 0.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Semolino dolce
1 Std.
Pere al vino rosso
3h 20min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Castagne sciroppate
721h 10min
Carote al Marsala
25min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 Std. 30 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1sa 15 dk