Gluten-free Sacher Torte

Gluten-free Sacher Torte

4.8 12 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 20 dk
10 slices

Malzemeler

Apricots
  • dried apricots, pitted
    150 g
  • water, hot
    150 g
Sponge Cake
  • medium eggs separated
    6
  • rolled oats (see tip)
    40 g
  • dairy-free milk of choice
    240 g
  • sugar
    180 g
  • ground almonds
    120 g
  • unsweetened cocoa powder
    100 g
  • olive oil
    100 g
  • cider vinegar
    5 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
Apricot Filling
  • sugar
    50 g
Chocolate Frosting
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    150 g
  • coconut oil
    30 g
  • tinned coconut milk
    40 g

Besin Değeri şuna göre 1 slice

Kalori 504.6 kcal / 2111.3 kJ
Protein 11.6 g
Yağ 31 g
Karbonhidrat 53 g
Lif 8.9 g
Doymuş Yağ 10.5 g
Sodyum 365.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...