Calzone Napoletano

Calzone Napoletano

4.2 20 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 pieces

Malzemeler

Dough
  • water
    450 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • granulated sugar
    20 g
  • strong white bread flour
    700 g
  • fine sea salt
    2 tsp
Filling
  • mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced
    340 g
  • passata
    120 g
  • salami to taste
    60 - 80 g
  • fresh basil leaves (isteğe bağlı) for topping
Dipping Sauce
  • olive oil plus extra for greasing
    15 g
  • salami
    25 g
  • passata
    300 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 2151.3 mg
Protein 47.5 g
Kalori 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
Yağ 33.6 g
Lif 6.8 g
Doymuş Yağ 14.8 g
Karbonhidrat 144.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...