Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos, asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz, para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal, para freír
- 250 g de crema, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2569.6 kJ / 614.1 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 62.8 g
- Yağ
- 24.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 979.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa martajada
50 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Agua de Horchata
10min
Salsa verde cruda
5min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa verde cocida
30 Min
Cochinita Pibil Demo
15min
Enchiladas de mole rojo
1h
Salsa roja de molcajete
10min
Pozole Rojo
1h 30min
Arroz rojo
1h 25min