Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 265 g de tamarindo, pelado
- 1700 g de agua
- 250 g de mango, sólo la pulpa
- 2 chiles habaneros, sin rabo y asados
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- 50 g de jugo de naranja
- 1 ½ cditas de sal gruesa
- 15 g de vinagre de manzana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 3402 kJ / 810 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 211 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agua de Guayaba con jamaica
15min
Salsa martajada
50min
Esquites asados de Coyoacán
30 min
Pozole Rojo
1h 30min
Aguachile de camarón
15min
Esquites de feria
25min
Chiles en nogada
1h
Caldo de camarón
40 min
Chilaquiles rojos
25min
Agua de guanábana
15min
Salsa roja de molcajete
10min
Chilaquiles divorciados
1h