Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 917 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 340.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mac and cheese
35min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 min
Chili sin carne
1h 25min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min
Semoule de couscous épicée
25min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1 Std. 20 Min
Chili de pois chiches
45 min