Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 Safranfäden
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 10 - 20 g Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Lebkuchengewürz
-
50 - 60
g Mandelmus
veya 40 g Butter, in Stücken - 2 Eier
- 2 EL Haselnüsse
- 2 EL Walnusshälften
- 1 TL Butter
- 1 TL Honig
-
40
g Schokoladenraspel
veya ½ TL Kakaopulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 76 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Mango-Mousse mit Sesam-Cashew-Krokant
3 Std.
Maroni-Mandel-Creme
10 Min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 Min
Gerstenporridge
25 Min
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 Min
Menü: Topinambursuppe, Lachs im Blätterteig mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
2 Std. 15 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min