Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Teig
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 130 g Wasser
- 100 g Milch
- 1 TL Zucker
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 500 g Weizenmehl
- 40 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Eier
- 6 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 EL Olivenöl, zum Einfetten
- 2 EL Semmelbrösel, zum Bestreuen
- 50 g rotes Pesto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 235 mg
Alternatif tarifler
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25min
Käseeulen
15min
Vollkorn-Osterkranz mit geräucherter Forelle und Ei
1 godz. 45 min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50 min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Pizza Prosciutto
35min
Gotl-Zopf
2sa 15 dk