Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les asperges et les oranges
- 750 g d'eau
- 250 g d'asperges vertes
- 4 oranges
Les financiers
- 120 g de sucre en poudre
- 80 g de poudre d'amande
- 40 g de farine de blé
- 120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
Le sabayon orange-Cointreau
- 90 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 30 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1820.7 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 51.7 g
- Yağ
- 18.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 40.5 mg
Alternatif tarifler
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 godz. 10 min
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min