Sushi-Burger

Sushi-Burger

4.6 39 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

Sushi-Buns
  • Reisessig
    50 g
  • Zucker
    20 g
  • Reiswein (Mirin)
    15 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Nori-Blätter in Stücken
    3
  • schwarzer Sesam
    1 TL
  • Sesam
    1 TL
  • Sushi Reis
    200 g
  • Wasser
    260 g
  • Öl zum Einfetten
Gurken-Wasabi-Relish
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Zwiebel halbiert
    30 g
  • Salatgurke geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Reiswein (Mirin)
    40 g
  • Speisestärke
    1 TL
  • Zucker
    40 g
  • Wasabipaste
    ½ TL
Teriyaki-Lachs und Fertigstellung
  • Möhren
    50 g
  • Knollensellerie
    50 g
  • Porree
    50 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 100 g)
    2
  • Teriyaki-Sauce
    50 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser
    300 g
  • Mango, reif in dünnen Scheiben
    80 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1266 mg
Protein 16 g
Kalori 1763 kJ / 421 kcal
Yağ 8 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...