Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 350 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 Min
Risotto courgette et bacon
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min