Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 350 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Risotto courgette et bacon
35 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1h
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Flan de poireau et pancetta
35 min